Hvem er vi​

Målsætning

Rent Service har en målsætning om at være branchens professionelle samarbejdspartner, som giver tillid til kunderne. Vi vil behandle vor kunder, således at vi kan skabe et sammenarbejde, og dermed blive samarbejdspartner på sigt. En af vores mærkesager er kvalitet, her vil vi sætte store fokus for at de opgaver vi er ude for, bliver løst til alles tilfredshed sådan at vi sammen kan skabe værdi.

Vores målsætning er at vi i fremtiden skal sikre vores virksomheden gennem nogle kerneværdier, vi mener er vigtige for os og vores samarbejdspartners, dette vil vi gøre ved at være, fleksible, troværdige og innovative. Vores målsætning er, at alle vores medarbejder udvider ansvar og gensidig respekt, dette vil fremkomme af stor frihed og tillid af vores side.

Vision

Rent Service vil være en anerkendt samarbejdspartner, som vil kunne give kunderne kvalitet rengøring, tillid og tilfredshed.

Mission

Vi vil skabe et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder, som vil give os den værdi af at kunden bliver en langvarig kunde. Dette vil også fremvise vores samarbejde med vores kunder overfor de som ikke er kunder endnu, og skabe et godt ry samt et godt netværk.

Vores medarbejder vil vi sætte store fokus på, og behandle dem således at de føler glæde ved arbejdet, give dem tillid, så deres tilfredshed kan smitte af i hverdagen.​​

Indhent et gratis tilbud på rengøring

Udfyld og beskriv kort din rengøringsopgave. Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset dine ønsker og behov.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Rent Service IVS

CVR: 39750287

Adresse​

Korskærvej 168, 1. th.
​7000 Fredericia

Kontakt

Telefon: 93 10 06 01

E-mail: info@rentservice.dk