Erhvervsrengøring til virksomheder og institutioner

Er du på udkig efter et professionelt firma, der kan tilbyde erhvervsrengøring i din virksomhed? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden.

​Hos Rent Service IVS tilbyder vi nemlig rengøring til erhverv efter dine behov. Vi kommer mest omkring Fredericia, Vejle og Kolding, og vi kører naturligvis gerne ud til kunder uden for disse områder.

Selvom vi er en ny virksomhed, så har alle medarbejdere mange års erfaring i branchen. Derfor kan vi hjælpe med både kontor- og industrirengøring hos kunder i erhverv. Vi er altid meget grundige og effektive i vores arbejde, hvor vi leverer resultater af høj kvalitet.

Hvad koster erhvervsrengøring?

Som rengøringsfirma hjælper vi med både store og små opgaver. Det vigtigste for os er, at vi sætter dine ønsker og behov i centrum. 

Dette gør vi gennem tæt dialog med vores kunder, hvor vi imødekommer dine ønsker bedst muligt.

Vi tilbyder billig erhvervsrengøring, hvor vi altid giver skarpe priser. Ønsker du, at vi skal komme én gang om ugen eller månedligt, så kan dette sagtens lade sig gøre.

​Her sammensætter vi et godt tilbud til dig, så du kan få rengjort din virksomhed grundigt, men til en overkommelig pris.

Kontakt os for at lave en aftale

Har du brug for effektiv og omhyggelig erhvervsrengøring? Kontakt os med det samme på telefon 93 10 06 01, eller skriv til mail info@rentservice.dk. Så vender vi tilbage snarest muligt med et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dine behov.

Indhent et gratis tilbud på rengøring

Udfyld og beskriv kort din rengøringsopgave. Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset dine ønsker og behov.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Rent Service IVS

CVR: 39750287

Adresse​

Korskærvej 168, 1. th.
​7000 Fredericia

Kontakt

Telefon: 93 10 06 01

E-mail: info@rentservice.dk