Privat rengøring​ gør din hverdag lettere

Har du en travl hverdag, hvor det er svært at få tid til både madlavning, arbejde, børn og rengøring? Så tilbyder vi gerne vores hjælp hos dig som privat. Rent Service IVS udfører forskellige former for privat rengøring alt efter dine behov. Vi kommer mest omkring Fredericia, Vejle og Kolding, og kører selvfølgelig gerne uden for disse områder.

Med privatrengøring får du mere tid i hverdagen til de ting, der betyder noget for dig. Vi kommer enten om aftenen eller morgenen og sørger for, at dit hjem står rengjort, når du kommer hjem.

​Hvad enten vi skal gøre rent i hele hjemmet eller blot nogle rum, så gør vi det gerne – det er helt op til dig.

Hvad koster privat rengøring?

Vi er et professionelt firma, der lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og hurtighed. Derfor kan du forvente, at vi er skarpe på disse tre parametre, når vi gør rent hos dig.

Uanset hvor meget vi skal hjælpe dig med med privat rengøring, så imødekommer vi altid dine behov, og sammensætter en fordelagtig aftale til dig med et godt tilbud til en god pris.

Vi overholder altid vores aftaler og medbringer selv de nødvendige rengøringsartikler, som vi har brug for til at få dit hjem til at stråle.

Ring for at få et godt tilbud

Lyder ovenstående som noget for dig, så kan du kontakte os med det samme. Vi tilbyder grundig og billig rengøring til private.

Ring på telefon 93 10 06 01, eller skriv til mail info@rentservice.dk, så finder vi et godt tilbud til dig.

Indhent et gratis tilbud på rengøring

Udfyld og beskriv kort din rengøringsopgave. Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset dine ønsker og behov.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Rent Service IVS

CVR: 39750287

Adresse​

Korskærvej 168, 1. th.
​7000 Fredericia

Kontakt

Telefon: 93 10 06 01

E-mail: info@rentservice.dk